Training & Experience Center

Bij het Training & Experience Center in Oosterwolde delen onze culinair adviseurs en specialisten graag hun kennis en expertise met de horecabranche in de vorm van diverse workshops, proeverijen en trainingen. Ons centrum is de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar professionele opleidingen en trainingen op culinair gebied.

Bent u geïnteresseerd in het werken in de horeca-industrie of wilt u uw team versterken met nieuwe vaardigheden? Volg dan bijvoorbeeld een barista training in het trainingscentrum van Lavazza. Onze opleidingen zijn speciaal ontworpen om u te helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om succesvol te zijn in uw carrière in de horeca.

Neem gerust contact op met opleidingscoördinator Edwin van Lambalgen voor meer informatie over onze opleidingen en hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Wij staan altijd klaar om u te helpen uw dromen waar te maken bij het Training & Experience Center in Oosterwolde.

Training Bedieningspersoneel

Op aanvraag Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit? Meer info