Horeca Vakcollege

Het Horeca Vakcollege is een gedeelte van het Training & Experience Center dat is gevestigd in Oosterwolde in de provincie Friesland. Dit opleidingsrestaurant en horeca vakschool biedt professionele opleidingen aan in de horeca-industrie, met een focus op praktijkgericht leren. Door de unieke locatie in Oosterwolde is het Training & Experience Center goed bereikbaar vanuit de omgeving en biedt het een ideale leeromgeving voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de horeca.

Bekijk het aanbod opleidingen op de website van het Horeca Vakcollege en schrijf je snel in om te profiteren van de expertise van het Training & Experience Center in Oosterwolde, Friesland.

SVH Sociale Hygiëne

Meer info

SVH Bedieningsassistent

Meer info

SVH Leermeester

Meer info

SVH Zelfstandig werkend kok

Meer info

SVH Kok

Meer info

Vragen of meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over het Training & Experience Center in Oosterwolde, Friesland? Of heeft u vragen over de opleidingen die worden aangeboden in het opleidingsrestaurant en horeca vakschool? Neem dan gerust contact op met het team van het Training & Experience Center. Stuur een e-mail naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en u te voorzien van de informatie die u zoekt. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in het Training & Experience Center voor een professionele horeca-opleiding in Oosterwolde, Friesland.